Към съдържанието

Студиа

Изградени по проект, създаден специално за нас от водеща английска компания за акустичен дизайн, нашите студиа са безкомпромисни към всеки детайл, като впечатляват с функционалност и производителност.

;

/ Студиа

Влюбете се в това, което чувате

Бутикова продукция в сърцето на София

В съответствие с всички световни дублажни стандарти, нашата акустична среда е изградена така, че да посрещне и надхвърли  очакванията дори за най-взискателната аудио продукция

АКУСТИЧЕН ПРОЕКТ

 

Звукозаписните помещения, апаратните и техния технически дизайн са вдъхновени от идеята да имаме неутралните акустични условия на открито пространство, същевременно без никакъв шум, който да влиза отвън.

Това е постигнато с изолационна технология, наречена „стая в стаята“ и с отделен „плуващ“ под за всяко студио. Времето за реверберация е перфектно балансирано върху целия аудио честотен спектър до целевите нива от 0.1 – 0.2 секунди с употребата на тежки диафрагмени абсорбатори, утежнени мембрани, широколентови абсорбатори и внимателно поставени хибридни дифузери. По този начин естествената и неизкривена звукова репродукция е гарантирана до най-ниските честоти.

Също така е положена специална грижа за осигуряването на натурална външна светлина, която предоставя едновременно звукови и визуални нюанси на възприятието за едно изключително, всеобхватно аудио преживяване.

ЦВЕТОВА КОНЦЕПЦИЯ

 

Нашите студиа са с уникална архитектура, концептуално проектирани в червено, синьо и жълто – трите основни цвята, които представляват основата на цветния спектър.

Когато тези цветове се слеят, създават всички останали цветови тонове. Това е препратка към нашата работа и отразява начинът, по който смесваме основни аудио елементи, за да съхраним креативното намерение и да ангажираме възприятията на аудиторията на много нива.

Този цветови подход изразява и нашата природа на компания, която цени концептуалното мислене.

ЗАЩИТА НА МЕДИЯТА

 

Графити Студио има Trusted Partner Network (TPN) сертификат за сигурност на аудиовизуалното съдържание, предоставен от The Motion Picture Association.

От сървър с биометричен достъп, до система за противопожарна защита, застраховка на оборудването и помещенията, ние сме предприели всички възможни предпазни мерки, за да подсигурим максимална защита.

С нашите политики за сигурност и непрекъснато одитирани от най-големите медийни компании в света, можете да бъдете спокойни, че с нас вашата медия е в сигурни ръце.

;

/ Нашите студиа

Виртуална обиколка

Червено Студио

Уникално акустично пространство - истинско произведение на изкуството, проектирано за едновременен запис с до 6 актьора, поставящо основите за изключително дублажно изпълнение.

Разгледай

Синьо Студио

Вдъхновено от уединението на океана и проектирано за неповторимо дублажно изживяване. Интимната атмосфера преодолява задръжките за завладяваща игра- в мига, в който актьорът остане насаме със своя глас.

Разгледай

Жълто Студио

Концепция, ориентирана към максимална продуктивност, с отношение към функционалността и комфорта за съвършена аудио постпродукция. Изградено с прецизност, за обработка на звук до най-малкия детайл.

Разгледай
;