Към съдържанието

Международно летище Дубай | Туризъм

Международно летище Дубай е основното международно летище, обслужващо Обединените Арабски Емирства и е най-натовареното летище в света отмеждународен пътнически трафик. Разположено в района Ал Гархуд, на 4,6 километра източно от Дубай и заема площ от 7 200 акра земя.

/ Каква я свършихме

Дублаж на корпоративно видео

Метод на локализация: аудио

Предоставени услуги: Запис | Едит | Микс

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

 

Летище Дубай, един от най-големите инфраструктурни проекти в Обединените арабски емирства, реши да създаде корпоративно видео, за да представи своята голяма визия. Предизвикателството беше да се осигури иконичният глас на Морган Фрийман, звезда, известна със своята завладяваща наративна майстория, но със значителна логистична трудност: г-н Фрийман не можеше да дойде до студиото. Вместо това, Графити Студио трябваше да премести студиото при него.

РЕШЕНИЕТО

 

Графити Студио се отправи в амбициозна мисия да изгради професионална аудио записна конфигурация в стаята на Морган Фрийман в хотела, осигурявайки най-високо качество на аудио запис. Това включваше транспортиране на специализирано оборудване и екип от експерти до Дубай и тясно сътрудничество с графика на актьора. Конфигурацията включваше шумоизолация, висококачествени микрофони и съвременна аудио инженерия, за да се запише характерният глас и излъчване на Морган Фрийман.

Екипът на Графити Студио работеше хармонично с актьора, предоставяйки уютна и подходяща среда за запис, позволявайки му да достави своята неповторима наративна майстория без усилие. Инженерите на студиото осигуриха, че качеството на записа отговаря на високите стандарти, установени от иконичния глас на Морган Фрийман.

РЕЗУЛТАТЪТ

 

Проектът беше изключителен успех. Корпоративното видео на Летище Дубай вече представяше непогрешимия глас на Морган Фрийман, придавайки допълнителна тежест и световно известен шарм на презентацията. Видеото не само отговори на очакванията на клиента, но ги надмина, намирайки отзвук сред аудиторията и заинтересованите страни. Способността на Graffiti Studio да преодолее предизвикателството на дистанционния запис демонстрира ангажираността им да предоставят изключителни резултати дори при изискващи обстоятелства. Сътрудничеството с Морган Фрийман остави трайно впечатление върху корпоративното видео, допълващо репутацията на Летище Дубай като световен инфраструктурен проект от висок клас. Този казус подчертава ангажимента на Графити Студио към извършване на отлични услуги за дублиране в условия на предизвикателство.

/ Други проекти

Бихте харесали още