Към съдържанието

Семеен човек | ТВ сериал

Шоуто се фокусира върху Грифините, дисфункционално семейство, състоящо се от родителите Питър и Лоис, техните деца - Мег, Крис и Стюи, и техният антропоморфен домашен любимец - Брайън. Питър Грифин се стреми да прави правилните неща за своето разнородно семейство - две тийнейджъра, умно куче и дяволско бебе. Въпреки добрите си намерения, Питър постоянно прави забавни грешки.

/ Каква я свършихме

Замяна на диалог

Метод на локализация : аудио

Предоставени услуги: Запис | ISDN мониторинг

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

 

Точно когато се подготвяхме за ADR сесия с актьора Дейвид Тюлис, Графити Студио изведнъж потъна в мрак. Токов проблем засегна електричеството в голяма част от града, подлагайки на изпитание вече доста напрегнатия ни продукционен график и репутацията на нашето студио.

РЕШЕНИЕТО

 

Отдаденият екип на Графити Студио бързо влезе в действие, за да овладее кризата. С осъзнаване, че времето е от съществено значение, наехме генератор за електрозахранване на студиото. Екипът ни, състоящ се от опитни техници и инженери, работеше неуморно, за да прекомотира захранването на цялото студио и да осигури плавен преход към енергийния източник на генератора.

РЕЗУЛТАТЪТ

 

С решителност и ангажираност към успеха, Графити Студио преодоля предизвикателството със захранването. Погрижихме се да имаме ток навреме за ADR сесията. Дейвид Тулис успешно завърши своето изпълнение без никакви смущения, а записът премина без проблеми.

Способността на Графити Студио бързо и ефективно да се справи с проблеми извън нашия контрол подчертава нашата отдаденост в да успяваме в сложни ситуации. Разрешихме успешно тази криза, докато клиентът остана блажено неосведомен за проблема.

/ Други проекти

Бихте харесали още