Към съдържанието

Фокс Интернешънъл Чанълс | Телевизия

Групата "Фокс Нетуъркс" e дъщерно дружество на "Уолт Дисни Къмпъни", което управлява международните телевизионни активи, придобити от бившия 21st Century Fox през март 2019 г. Подразделението отговаря за производството и излъчването на марките "Фокс" в Съединените щати и по света.

/ Каква я свършихме

ТВ субтитриране

Метод на локализация : текст

Предоставени услуги: Субтитриране | Контрол на качеството

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

 

Малко преди планирано излъчване, Графити Студио получи файл със субтитри за епизод на Fox, изработен от друг доставчик, който не се зареждаше в системата. Молбата към нас беше да го оправим, тъй като те не можеха, а това представляваше значителен риск за зрителското преживяване на и репутацията на канала.

РЕШЕНИЕТО

 

С осъзнаване размера на криза, Графити Студио се включи, за да помогне. Използвайки нашата експертиза в субтитрирането, екипът внимателно прегледа и коригира зле направения файл със субтитри. Използвахме знанието си за контекста и същността на предаването, за да гарантираме, че субтитрите не само бяха без грешки, но и бяха съгласувани с действието на екрана.

РЕЗУЛТАТЪТ

 

Посветеният екип на Графити Студио успешно коригира файла със субтитри точно в последния момент – в рамките на един час след получаването на грешната версия. Коригираните субтитри бяха интегрирани безпроблемно, запазвайки интегритета на епизода и спазвайки ангажимента на програмата към предоставянето на висококачествено съдържание на своите зрители.

Способността на Графити Студио да възстанови компрометиран файл със субтитри под строги времеви ограничения показва нашата гъвкавост и отговорност. Спасихме ситуацията! Успешното разрешаване на този критичен проблем демонстрира нашата непоколебима преданост към предоставянето на качествени услуги в постпродукцията, дори пред лицето на неочаквани предизвикателства.

/ Други проекти

Бихте харесали още