Към съдържанието

Рекламна

Преодолейте медийния шум и комуникирайте своя бранд с увереност! Независимо дали е за ТВ, радио или УЕБ, ние предоставяме местен глас, който комуникира с вашата таргет публика на нейния роден език.

/ Рекламна

Увеличете своя търговски пазар

Грабнете вниманието и ангажирайте местната аудитория на нейния роден език

Адаптацията на рекламни спотове е съществена част от всяка успешна локална рекламна кампания. Всеки маркетинг екип знае какво прави един бранд уникален и резонира с неговата публика. Същевременно, милиони хора гледат телевизия, слушат радио, или сърфират в интернет всеки ден.

Вдъхнете нов живот на своя сценарий, като ангажирате аудиторията с реклама на нейния роден език! Ние помагаме за създаване на трайно, позитивно впечатление от вашия бранд, докато постигате по-добра възвращаемост на инвестицията от своята маркетингова кампания.

РЕКЛАМИ

 

Никой не обича да му продават, но всеки обича да купува. Същевременно, подравняването на идентичността на бранда с рекламното послание е истинско изкуство.

Маркетингът вече не се отнася до продукти, а до истории. С нас, вашата история печели сърцата на потребителите.

Ние адаптираме реклами на световни брандове към местния пазар за някои от най-големите международни компании и рекламни агенции вече няколко десетилетия.

ДЖИНГЛИ

 

Музиката асоциира бранда с правилната емоция и прави вашата реклама достоверна, забележима и запомняща се. Рекламните песнички, наречени още „джингли“, работят.

Джинглите информират, забавляват и помагат на вашата аудитория да изгради своите пазарни предпочитания.

С нашата богата музикална история, опитът ни в превод и езикова адаптация на рекламни джингли за по-убедително и по-въздействащо продуктово представяне, е несравним.

/ Свържете се с нас

Готови ли сте да започваме?

    *

    *

    *

    *