Към съдържанието

Развлекателна

Изпратете чуждоезични зрители на пътешествие с вашето съдържание! Помагаме на стрийминг платформи, ТВ програми и филмови компании да достигнат аудитории в ЦИЕ на местния език, от малкия до големия екран.

/ Развлекателна

Доставете съдържанието си на ново място

Дайте възможност на местната публика да изживее неговата невероятна история на собствения си език

Съществува нарастващ апетит за глобално забавление, което предоставя невероятни възможности! Вашата аудитория днес може да бъде навсякъде, но дали вашата медия говори на нейния език? Зрителите очакват най-доброто, за това и вие трябва да изисквате същото.

Отключете потенциала на вашата забавна медия, за да постигнете разтеж и подобрите ангажираността! Създаваме езикови версии на вашето съдържание, които са винаги автентични и верни на оригинала.

СТРИЙМИНГ ПЛАТФОРМИ

 

Услуги като Netflix, Amazon, Disney+, HBO Max, Apple TV и YouTube трансформираха начина, по който консумираме съдържание и се наслаждаваме на дигитално забавление.

Основната причина е в адаптацията за локалните пазари, а нашият опит да предоставяме многоезичен дублаж и субтитриране за тези платформи в ЦИЕ е несравним.

ТВ И КИНО

 

Линейното забавление остава в сърцето на глобалната аудитория за десетилетия напред, предоставяща днес пасивен начин за употреба на аудиовизуално съдържание.

Самите ние като страстни зрители създаваме дублаж и субтитри на местните езици, които се сливат с оригинала. Добра езикова версия е тази, която остава незабелязана.

/ ADR

Актьори

Вижте някои от световните и българските актьори, с които сме работили по ADR проекти

/ Свържете се с нас

Готови ли сте да започваме?

    *

    *

    *

    *