Към съдържанието

Е-обучение

Изградете разбиране, доверие и авторитет в образователните материали! Без значение дали е за онлайн курс, обучение на персонал, приложение, или подкаст, ние подобряваме тяхното въздействие чрез местния език.

/ Е-обучение

Ангажирайте своите курсисти

Отличете се, като изградите завладяващо образователно преживяване на чужд език

Електронно обучение се използва все повече като алтернативен или допълващ образователен метод. За организациите това е инструмент за подобряване на информационната прозрачност и разбиране, както и платформа за изграждане на нови, практични умения.

С нашия значителен опит в локализацията на видео курсове разбираме вашите нужди и сме с вас на всяка стъпка от процеса- от адаптация на текста, до доставката на видеоматериалите на чужд език.

ОБРАЗОВАТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ

 

Образователното обучение най-често се практикува чрез илюстративни YouTube видеа, университетски курсове, подкасти и като помощно средство за хора с увреждания.

Предлагаме озвучаване и субтитри на чужди езици, които подобряват достъпността на образователния материал и придават допълнителен контекст, улесняващ обучението.

КОРПОРАТИВНО ОБУЧЕНИЕ

 

Е-обучението за бизнеси обикновено е под формата на ръководства за употреба, продуктови и инструкционни видеа, тренировъчни курсове, програми и презентации.

Предлагаме дублаж и субтитри на чужди езици, които задържат вниманието на курсистите, ангажират по-голяма част от сетивата им и улесняват изграждането на умения.

/ Свържете се с нас

Готови ли сте да започваме?

    *

    *

    *

    *