Към съдържанието

Кариери

Благодарение на нас милиони зрители ползват медия на своя език. Постигаме го, като работим с талантливи хора по продуктивни начини. Имаме културата на отбор, в който се борим за постигане на обща цел.

Запознайте се с нас, или преминете към отворените позиции

/ Нашата идентичност

Стремеж към съвършенство

Нашата цел е да вдъхновяваме повече, отколкото да менажираме, защото искаме нашият отбор да прави това, което е най-добре за компанията

„Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море“ – Антоан дьо Сент-Екзюпери

СВОБОВОРНОСТ

 

В Графити Студио предоставяме свобода как да се подходи към дадена цел, за сметка на отговорност. Наричаме този подход на овластяване „свобоворност“.

За нас, свободата и бързото възстановяване са по-важни от непрекъснатото старание да предотвратим грешка. Работим в креативната индустрия и нашата най-голяма заплаха във времето е липсата на иновации. За това сме сравнително толерантни към грешки, с изключение на такива, които застрашават здравето и сигурността, като се стараем усилията ни да предотвратяваме грешки да не ограничават нашите креативност и изобретателност.

Някои хора виждат, но пренебрегват отпадък на пода. Други се навеждат и го събират, както биха направили вкъщи. Опитваме се да бъдем компания, в която всеки да има чувство за отговорност. Събирането на боклука е метафора за отношение и поемане на отговорност за справяне с проблеми, малки и големи, без реакции от рода на „някой друг ще го направи“ и „това не е моя грижа“.

ОТБОР, НЕ СЕМЕЙСТВО

 

В Графити Студио си поставяме високи цели, като се държим взаимно отговорни за личен принос и общ успех. За това сме по-скоро спортен отбор, отколкото семейство. Семействата са въпрос на отношения и безусловна обич, докато при отборите са водещи представянето, грижата за екипа и старанието да бъдеш най-добрия възможен съотборник за колегите си. Така продължаваме да печелим шампионати в нашата индустрия- да даваме възможност на местните аудитории в различни държави да се наслаждават на медия на собствения си, майчин език.

В последните 3 десетилетия изградихме дрийм-тийм от талантливи, амбициозни, любопитни, отговорни и етични професионалисти. Предоставяме възможности на много, но задържаме само ефективните хора, на които плащаме в горната граница на пазара, за позицията, която заемат.

Да бъдеш в дрийм-тийм не е подходящо място за всеки. Някои хора предпочитат сигурност и стабилност, вместо потенциал и растеж. Може да имаш едното, или другото, но никога и двете едновременно. Нашата фирмена култура е подходяща за хора, които вярват в собствените си умения да израстват толкова, колкото талантът им позволява.

ЧЕСТНА ОБРАТНА ВРЪЗКА

 

В Графити Студио директната и конструктивна обратна връзка е ежедневие, не просто някакво случайно събитие. Тя се базира на доверие и позитивно намерение, за това инвестираме време в развитието на работни отношения.

Смислената и необходима обратна връзка може да бъде трудна и болезнена както за даване, така и за получаване. Но както при всеки навик, с времето става все по-лесно.

Знаем, че тази прямота може да бъде предизвикателство, особено за новите колеги. Но тя е важна част от това да ставаме все по-добри- както индивидуално, така и като компания, защото смислената обратна връзка подхранва и подобравя представянето на нашия дрийм тийм.

/ Ценности

Нашите основни ценности

/ Преживяване

Винаги се стремим да доставяме изключително клиентско и зрителско преживяване, не просто да продаваме услуга

/ Растеж

Растем едновременно професионално и личностно, като предизвикваме статуквото и прегръщаме промяната

/ Емпатия

Уважаваме различията в хората и мненията, загрижени сме за нашето общество и околна среда

/ Забавление

Стремим се да живеем в момента, като се наслаждаваме на пътуването и се забавляваме

/ Възможности

Споделяте ли нашите възгледи?

Търсим хора, които виждат света като нас и с които се движим в една посока

Ако разпознавате себе си и хората, с които искате да творите, в нашите очаквания, вероятно ще справяте страхотно в Графити Студио и сте добре дошли да кандидатствате за някоя от нашите отворени позиции:

/ Свободни позиции

Кариера при нас