Към съдържанието

Видеоигри

Очаровайте своите играчи с едно неповторимо игрово преживяване! Независимо дали жанрът е екшън, симулация, спорт, мобилен или друг, ние ги ангажираме на емоционално ниво и на техния роден език.

/ Видеоигри

Минете на следващото ниво

Дръжте играчите си на ръба на техните седалки с въздействаща езикова локализация

Започнали като нишова индустрия, видео игрите днес са един от най-големите сектори за забавление. В процеса на разрастване до световен пазар, езиковавата локализация придобива основно значение. Защото една игра може да бъде глобално достъпна, но трябва да бъде и глобално готова.

Създайте игрово преживяване на друг език с вашите автентични герои, което е отвъд тази вселена! Нямате нужда от допълнителни животи- ние заковаваме превода от първия път.

ПРЕВОД НА ВИДЕОИГРИ

 

Текстът е строителното блокче на историята в една игра, личностите на нейните герои и нейната уникална вселена. За това се отнасяме към него с особено внимание и грижа.

Ние превеждаме, като креативно адаптираме игрови сценарии и екранни текстове, които се появяват в играта, за да я доизградим с едно по-пълноценно възприятие.

Нашият подход към превода съхранява творческото намерение, като предава оригиналното усещане и автентичното игрово преживяване на друг език.

ДУБЛАЖ НА ВИДЕОИГРИ

 

Вашата игра има ли нужда от гласа на принцеса, или жаба? Как би говорил главният герой, ако умира ударен от кола, в сравнение с това ако умира, докато е намушкан в сърцето?

Ние преразказваме историята на видеоиграта с гласове, които са верни на оригинала и пресъздават характерите на автентичните герои на езика на местната аудитория.

/ Свържете се с нас

Готови ли сте да започваме?

    *

    *

    *

    *