Към съдържанието

Субтитриране

В Графити Студио предлагаме превод и субтитриране на телевизионни програми, ТВ сериали, анимация, игрални и документални филми, промота и трейлъри, видео уроци и е-обучение, видеа за социални медии- YouTube канали, Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook, тренировъчно, образователно, обучително, корпоративно, продуктово, инструкционно, PR и рекламно видео с професионални преводачи, лингвисти и субтитрьори на всички регионални Европейски езици.

Subtitling

/ Субтитри

За всеки канал, устройство и формат

Пакетирани и в готовност за всички водещи цифрови платформи

Субтитриране е процесът на генериране и изобразяване на екранния диалог в текстови вариант. Използва се широко за създаване на езикови версии на медийни форми, в които запазването на оригиналните гласове е съществено за успеха на съдържанието, като ТВ серии, филми и видеа.

С непрекъснато намаляващи срокове за публикуване на ново аудиовизуално съдържание, напражението за все по-бързо създаване и масово разпространение на медия е като никога преди. Графити Студио приема предизвикателството и сме на разположение да отнемем от тежестта.

СУБТИТРИРАНЕ

 

Субтитрираме вашите видеа, съхранявайки автентичните екранни гласове, за да гарантираме, че се разбират ясно и отчетливо, дори когато звукът на устройството е спрян.

От превод на субтитри и метадата, управление на преводачи и договори, до контрол на качеството, ние покриваме всички нужди за професионално субтитриране.

Субтитрите изискват визуален достъп и поглед в екрана. Те улесняват процеса на учене на чужд език и предоставят възможност за възприемане на видео в шумна среда.

Ние изработваме професионални субтитри на чужди езици, които отговарят на всички езикови и технически стандарти, но са преди всичко удоволствие за четене.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

 

Нашият QA отдел използва децентрализирани речници, инструменти и спомагателни технологии, за да валидира всеки файл за съвместимост с техническите изисквания.

Отделяме специално внимание на синхронизацията, скоростта на четене, консистентността и предаването на емоции, страст и хумор, за да подобрим качеството.

Предоставяме неповторимо преживяване на чужд език, по-бързо, по-евтино и по-добре от всякога, със субтитри, които зрителите възприемат естествено и без разсейване.

/ Свържете се с нас

Готови ли сте да започваме?

    *

    *

    *

    *