Към съдържанието

Дублаж

В Графити Студио предлагаме дублаж и нахсинхрон (липсинхрон) на ТВ канали, анимационни, игрални и документални филми и сериали, кино трейлъри и промота, аудио и видео реклами, видеоигри, видеа за социални медии- YouTube, Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook, образователно, тренировъчно, интерактивно, инструкционно, продуктово, корпоративно, PR и маркетинг видео с професионални дублажни актьори и дубльори на всички регионални Европейски езици.

/ Дублаж

Верни на оригиналното съдържание

Перфектно съчетаване на локални актьори с оригиналните герои за съвършена автентичност

Дублаж е процесът на замяна на оригиналния диалог с нов на друг език за нуждите на чужд пазар. Използва се широко за създаване на езикови версии на медийни форми, в които точността и достоверността са съществени за успеха на съдържанието, като анимации, видеоигри и реклами.

В Графити Студио даваме живот на вашия сценарий, за да ангажираме и запленим местната аудитория, като същевременно съхраняваме автентичното преживяване с вашето съдържание на чужд език.

ДУБЛАЖ

 

Заменяме оригиналния диалог за изработката на нова езикова версия за вашето съдържание, като следваме движенията на устните на екранните герои и пресъздаваме автентично усещане с перфектно синхронизирано аудио.

От превод на текстове, кастинг и запис с местни актьори и режисьори на дублажа, до едит, 2.0 и 5.1 микс, покриваме всички ваши нужди за професионален езиков дублаж.

Богатият ни опит в музикалното продуциране ни прави предпочитаното студио за запис на песни за реклами, предучилищно и детско аудиовизуално съдържание.

Променяме езикът, запазвайки оригиналното усещане. Нашият дублаж звучи естествено и предава автентичното преживяване, като се възприема с лекота от аудиторията.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

 

Нашият QA отдел валидира всеки медиен файл на всяка стъпка от процеса в нашата система за управление на проекти- от начало на работата до финалната доставка.

Отделяме специално внимание за адаптация на сценария, съчетанието на местните актьори с оригиналните гласове и синхронизацията на записа, редакцията и микса дори с най-малките движения на устните на екранните герои.

Полагаме огромни усилия в търсене на правилните думи, за да отговорим на една от нашите основни ценности- да предоставяме изключително зрителско преживяване на местния език, а не просто да продаваме езикова услуга.

/ Свържете се с нас

Готови ли сте да започваме?

    *

    *

    *

    *