Към съдържанието

Мъже на паметниците | ТВ сериал

Необичаен отряд е изпратен в Германия по време на Втората световна война, с цел да спаси произведения на изкуството от нацистките крадци и да ги върне на техните законни собственици.

/ Каква я свършихме

Замяна на диалог

Метод на локализация : аудио

Предоставени услуги: Запис | ISDN мониторинг

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

 

С актьора Захари Бахаров, който не може да се придвижва поради счупен крак, проектът за ADR запис на „Мъже на паметниците“ се изправи пред голямо предизвикателство. Рискът от пренасрочване, предвид участието на още две студия през ISDN, включително и това на Джордж Клуни в Милано, допълнително усложни ситуацията.

РЕШЕНИЕТО

 

Екипът на Графити Студио бързо се мобилизира, за да намери решение. С осъзнаване на важността да държим проекта в график, организирахме транспорт, за да вземем пострадалия актьор и да го доведем до студиото за запис. Тази решителност не само демонстрира нашата ангажираност, но и предотврати необходимостта от пренасрочване на запиза, което би могло да застраши сроковете на постпродукцията.

РЕЗУЛТАТЪТ

 

ADR сесията за запис на „Мъже- паметници“ се реализира безупречно, въпреки първоначалните затруднения. Бързото мислене и активният подход на екипа ни гарантираха присъствието на актьора за сесията. Записът приключи успешно и сътрудничеството за филма на Джордж Клуни премина без проблеми.

Способността на Графити Студио да се адаптира към неочаквани предизвикателства и да организира сложна звукозаписна сесия при такива обстоятелства е пример за нашата ангажираност към постигането на резултати. Успешното завършване на проекта за ADR на „Мъже- паметници“ не само демонстрира нашите логистична умения, но и укрепва репутацията ни за професионализъм пред лицето на несигурността.

/ Други проекти

Бихте харесали още